Ben jij ook zo gek op koffie?
25439
post-template-default,single,single-post,postid-25439,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Ben jij ook zo gek op koffie?

Ben jij ook zo gek op koffie?

Sommigen mensen drukken meteen na het ontwaken op de on-knop van hun radio. Het enige geluid waarvan ik blij word in de ochtend is het gekreun van het koffie-apparaat wanneer het mijn portie cafeïne netjes maalt.

Ik ben een echte koffiedrinker. Geen afwaswater dat urenlang in een thermosfles zat of een ‘Senseo’ waarvan het schuimlaagje eruit ziet als ‘wel willen maar niet kunnen’. Nee, I’m talking about the real stuff; een klein kopje vers gemalen koffie met een romig laagje en een klein geutje melk. Z-A-L-I-G! En voor dit perfecte kopje moeten alle factoren kloppen; gefilterd water, de juiste malingsgraad, de perfecte temperatuur en uiteraard goeie koffie!

Voor de organisatie van onze Make My Day afgelopen voorjaar ging ik op zoek naar ambachtelijke koffie en speciale theetjes om mijn gasten te serveren en kwam ik in contact met De Koffieliefhebber. De naam doet vermoeden dat ik bij hen op de juiste plaats was. En zo bleek het ook. Na een zoektochtje op hun website heb ik gewoon de proef op de som genomen en een aantal soorten koffiebonen besteld. De koffies van De Koffieliefhebber worden in kleine hoeveelheden ambachtelijk geroosterd en verpakt in ventielverpakkingen om de versheid te garanderen.

Daarnaast bieden zij, onder de naam de Theeliefhebber, een selectie kwaliteitsvolle thees van over de hele wereld en zelf samengestelde blends.

Bovendien mag De Koffieliefhebber/De Theeliefhebber zich sinds kort HIB Ambassadeur noemen, een label door UNIZO ontwikkeld en toegekend aan producten die op artisanale wijze vervaardigd worden. Het authenticiteitslabel “Handmade In Belgium”-label staat garant voor de authenticiteit van het maakproces en dus ook van de kwaliteit van het ambachtelijk product.

Mooi toch?

Wil jij ook eens proeven, ruiken en genieten van een artisanaal kopje koffie of thee? Neem eens een kijkje op de de site www.dekoffieliefhebber.be/www.detheeliefhebber.be. Ook handig online te bestellen.

It’s my cup of tea!

Annemie

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.